Armløft


Løs, overflødig hud på overarmen lar seg ikke trene bort. En operasjon som fjerner overflødig hud og strammer opp gjenværende hud (armplastikk) er nødvendig. Inngrepet kombineres alltid med fettsuging.


Varighet:Operasjonen tar normalt 1 - 1,5 time. Du blir på klinikken til du er i form til å dra hjem. Du vil være reiseklar etter ca 1 - 2 timer.


Etter vektreduksjon, svangerskap, eller som følge av alderen, kan huden miste elastisiteten på enkle områder av kroppen.  De vanligste områdene er armer, lår og mage. Dette kan ikke påvirkes med trening. Eneste behandlingsmåte er da en oppstrammingsoperasjon, der vi fjerner overflødig hud og underhudsfett.


Resultatet er avhengig av hudens elastisitet, alder og mengden av hud som skal fjernes. Normalvektige mennesker med vanlig elastisk hud, vil så og si alltid få et godt resultat.


Kort beskrivelse

Avhengig av hvor mye hudoverskudd det foreligger, finnes det flere varianter av armplastikk.


Armplastikk utføres i lett narkose og lokal bedøvelse, slik at du sover under inngrepet uten å kjenne noe ubehag.


Passer for

Alle fysisk og psykisk friske mennesker, som har normal sårtilheling og ikke er allergiske mot bedøvelsesmidler, kan opereres. De som har behov for kosmetiske operasjoner på armene, kan deles i to grupper. De med for mye fett på overarmene og de med hovedsakelig overflødig, løs hud (”grevinne-heng”). Svært ofte finnes en kombinasjon.


Hvis du har normal, elastisk hud, vil som regel en fettsuging (liposkulptur) være tilstrekkelig for å oppnå et fint resultat.


Behandlingsdetaljer

Foreligger det løs hud på overarmene og en god del fett, reduseres fettmengden med fettsuging (liposkulptur) for finere fasong, i tillegg til at man fjerner overflødig hud. På overarmene gjøres inngrepene som regel ved at en skjærer bort en båtformet hudbit i lengderetningen på armens innside, fra armhulen og nedover mot albuen. En tilstreber at arrene blir liggende i furen mellom bøye- og strekkemuskelen, men enkelte ganger kan det være hensiktsmessig med en svakt skråttforløpende arrlinje.

Kontakt

Åpningstider

Snarveier