Lårplastikk / Lårløft


Lårplastikk / Lårløft er et inngrep som har som hensikt å stramme inn huden på lårene.


Ventetid: Kort ventetid


Varighet: Operasjonen tar normalt 2- 2 1/2 time. Du blir på klinikken til du er i form til å dra hjem. Du vil være reiseklar etter ca 1-2 timer


Hos noen er det primært huden øverst på lårets innside som er et problem, mens det hos andre kan være en generell løshet av hud på lårene. Sistnevnte ses særlig etter større vektreduksjon.


Etter store vekttap vil det ofte oppstå løs hud på lårene, noe som kan være til stor utseendemessig sjenanse, men også føre til fysiske plager i form av ubehag ved fysisk aktivitet, vansker med bekledning og sår hud i skrittet. I slike tilfeller kan lårplastikk være aktuelt. Inngrepet består i at man fjerner løsskinn fra lårets innside, noe som også gir en generell stramming av lårets øvrige regioner.


Kort beskrivelse

Lårløft kan forbedre ditt utseende og selvfølelse. Men før du bestemmer deg bør du nøye vurdere dine forventninger og diskutere dem med oss. Hos noen føles huden på innsiden av lårene slapp, for eksempel etter slanking. Da er lårplastikk aktuelt. Dersom problemet er at innsiden av lårene gnisser mot hverandre, vil fettsuging kunne hjelpe, men fettsuging alene vil føre til at huden blir slappere. For å oppnå strammere lårhud, må fettsuging kombineres med at kirurgen skjærer bort overflødig hud og fettvev.


Avhengig av hvor mye hudoverskudd det foreligger, finnes det flere varianter av lårplastikk.


Behandlingsdetaljer

Inngrepet foregår i lett narkose og lokalbedøvelse slik at du sover, uten å merke noe ubehag.


Det vanligste lårløftet gjøres ved å fjerne en båtformet hudbit fra øvre del av låret mot lysken slik at arret blir liggende i eller over lyskefuren. Der det er snakk om større hudmengder slik det ses etter større vektreduksjon kan det være aktuelt og "«ta inn omkretsen" i form av å fjerne hud i en langsgående bit fra lårets innside, evt. kombinert med den førstnevnte metoden for også å få heist det hele litt opp. Kombinasjon med fettsuging av deler av låret er mulig.

Kontakt

Åpningstider

Snarveier